De groep P&V start met de Smart Expertise

– De groep P&V start met de Smart Expertise

Dit is een officieel bericht van de Groep P&V.

De Groep P&V (Actel en Vivium) heeft steeds de rol van voorloper willen vervullen zowel voor de verbetering van de herstelprocedures, als voor de expertise. Vanaf 1 september starten wij met het project Smart Expertise om zodoende onze beheerprocedures van de schadegevallen te verbeteren.

In test sinds februari 2016, is deze nieuwe procedure een evolutie van de huidige 2de circuit procedure. Vanaf aanstaande donderdag zal ze uitgebreid worden tot ons volledig netwerk van erkende herstellers, zonder uitzondering.

Vereenvoudiging van het beheer van de opdrachten en versnelling van de schadegevalprocedures.

De procedure Smart Expertise stelt een aantal verbeteringen voor tegenover de huidige procedure. Door het verloop van de expertiseopdracht te vereenvoudigen, zullen de termijnen en de kosten voor de vervangingswagens verminderd worden.  Het globale proces zal versneld worden.  Parallel werd tijdens de maand maart 2016 het beheerprogramma Winformex II bijgewerkt om de herstellers toe te laten te kunnen genieten van de voordelen van deze nieuwe procedure. Uw IT-uitrustingen werden aangepast aan deze nieuwe technologie en onze auto-experten bevestigen ons volledig klaar te zijn voor een optimale opvolging.

Nog meer klanttevredenheid

Het vertrouwen in de procedure Smart Expertise en het beheerprogramma Winformex II duiden op een aanzienlijke stijging van de tevredenheid van onze klanten. Tegelijkertijd passen wij ons aan aan de evolutie van het beroep van expert en hersteller. Het vertrouwen in ons netwerk van herstellers en erkende experten kan enkel versterkt worden door het gebruik van deze nieuwe tool.

U bent hersteller? Download:
de snelle startgids,
de bijwerking van het Informex programma, indien dit nog niet up to date is.

Visualiseer eveneens onze video handleiding over de procedure Smart Expertise.

 

 

Wij rekenen op uw volledige medewerking in het kader van de uitvoering van deze nieuwe procedure. Een optimale dienst leveren aan onze klanten, moet onze eerste prioriteit zijn.  Wij nodigen u dan ook uit om onze samenwerking verder te zetten met deze ambitie in het achterhoofd.

Informex en de expertise cel van de Groep P&V zijn te uwer beschikking voor bijkomende informatie.