Nieuws

Vraag vandaag nog uw aansluiting aan en sluit u aan bij onze gemeenschap.

Zoek niet meer naar de referenties van de originele onderdelen

Onze toepassing omvat het berekeningssysteem Audatex en de VIN-identificatie waarmee u in een oogopslag de uitrusting van het voertuig, de tijdsbarema’s aanbevolen door de fabrikant, evenals alle referenties en prijzen van de originele onderdelen die nodig zijn voor de herstelling kan vinden. Winformex II verhoogt de productiviteit van uw magazijnier en verlaagt drastisch de foutieve bestellingen, zodat u rendabeler wordt.

Wordt betaald binnen de 7 dagen zonder papierwerk

Winformex II is uw brug naar het beheerplatform voor schadegevallen van de verzekeringsmaatschappijen. Onze toepassing integreert het systeem van directe betaling, waarmee u binnen de 7 dagen betaald wordt voor de herstellingen die u uitvoerde voor rekening van een erkennende verzekeringsmaatschappij. Deze dienst zal uw boekhouder tevredenstellen en uw schatkist verbeteren, terwijl uw administratief werk beperkt blijft.

Versnel de verwerking van de dossiers voor uw klanten

Een ongeval is nooit leuk. Als carrosseriehersteller staat u in de frontlinie om uw klant te helpen. Winformex II integreert de recentste innovaties op het gebied van schadegevalbeheer met, onder andere, de Smart Expertise die de regelingsprocedure aanzienlijk versnelt. Een snelle regeling van het schadegeval maakt een tevreden en vertrouwde klant, zowel voor uw carrosserie als voor uw garageactiviteit.

Fantastische klantendienst

De klantendienst is voor ons van het grootste belang. Onze medewerkers zullen uw probleem steeds met aandacht behandelen tot er een oplossing gevonden is.

Geïntegreerd in uw programma’s

Winformex II kan rechtstreeks geïntegreerd worden in uw toepassingen. De meeste leveranciers op de markt zijn onze partners en zijn reeds geïntegreerd in onze toepassing.

Online opleidingen

Een continu opleiding is essentieel. Via ons online opleidingscentrum kunnen uw bedienden zich bijscholen betreffende de recentste evoluties en een attest behalen zonder tijd te verliezen.

Statistieken voor de follow-up

Om de juiste beslissingen te kunnen nemen, is de juiste informatie nodig. Met de toepassing EBIS die ter beschikking is via Winformex II kan u op een precieze manier de activiteit van uw bedrijf volgen.