De groep Axa start met de Smart Expertise

– De groep Axa start met de Smart Expertise

Dit is een officieel bericht van Axa Belgium.

De groep AXA Belgium (AXA & TATV) die constant streeft naar een steeds betere service voor zijn verzekerden heeft beslist om op 1 december 2016 te starten met Smart Expertise.

Deze procedure optimaliseert de evaluatie van de schadegevallen van de voertuigen en volgt de moderne evolutie in expertisetechnieken door de vermindering van de administratieve kosten, de rationalisering van de verplaatsingen van de dienstverleners met als gevolg een verbetering van de uitvoeringstermijnen van hun mandaat.

Deze procedure zal van meet af aan zonder onderscheid van toepassing zijn op zijn gehele netwerk van geconventioneerde herstellers zodat aan alle verzekerden dezelfde innoverende diensten worden verleend.

De uitleg die volgt is bestemd voor de carrosserieherstellers en garagisten. 

Uw Winformex II programma werd reeds bijgewerkt tijdens de maand maart 2016 zodat u kan genieten van de voordelen van de nieuwe Smart Expertise procedure. De Smart Expertise is een evolutie van de procedure 2de circuit.

Voor de hersteller is alle informatie ter beschikking onder de vorm van een snelstartgids die u kan downloaden en afdrukken of kan raadplegen via een video die u hieronder kan terugvinden.

Informex staat tot uwer beschikking voor alle bijkomende informatie en om u zo goed mogelijk te helpen met deze nieuwe procedure.