Claims 360: Uw administratieve follow up binnen handbereik

– Claims 360: Uw administratieve follow up binnen handbereik

Vereenvoudig uw administratieve taken en vergemakkelijk uw dagelijks werk met de eerste versie van ons web portaal Claims360.

Met Claims360 bieden wij u een praktische oplossing voor enkele van uw dagelijkse taken.

  • Wanneer een klant u om de staat van zijn dossier vraagt, kan u via Claims360 vanaf uw tablet, smartphone of computer, uw carrosserie dossier en het expertisedossier bekijken.

  • Wanneer een directe betaling klaar is om aangevraagd te worden, zal deze automatisch getoond worden in de lijst met aan te vragen betalingen. Zo heeft u op elk ogenblik een overzicht van uw aanvragen tot betaling.

  • Om een betaling aan te vragen volstaat het om het factuurnummer in te voeren. Alles is reeds vooraf ingevuld en wij garanderen u de betaling binnen de 7 werkdagen.

  • Uw boekhouder controleert de betalingen die u ontvangt van Informex? Geef hem toegang tot Claims360 zodat hij rechtstreeks de betalingen kan opvolgen in het dashboard van de follow up van de betalingen.

Ontdek de functionaliteiten van deze eerste versie van Claims360 in video:

U heeft nog geen toegang tot het Informex platform? Contacteer onze diensten op het nummer +32 2 705 35 00 of via info@informex.be