Binnenkort wordt uw bemiddelaarsnummer vervangen door uw email adres

– Binnenkort wordt uw bemiddelaarsnummer vervangen door uw email adres

De beveiliging van uw gegevens en uw toegangen maken deel uit van onze prioriteiten.

In het kader van ons beleid om de veiligheid van de toegangen tot het Informex platform te verhogen en zoals reeds aangekondigd in vorige berichten, gaan wij over tot de tweede fase van de update van de identificatie van de gebruikers.

Deze tweede fase bestaat uit het vervangen van de bemiddelaarsnummers door email adressen, om zodoende elke gebruiker individueel te identificeren. De verplichte wijzigingsprocedure zal tussen 08/03/2018 en 14/03/2018 automatisch uitgevoerd worden voor alle gebruikers.

Na het beëindigen van deze procedure zal u met uw email adres op een volledig beveiligde manier toegang hebben tot onze diensten.

U kan steeds terecht bij onze technische dienst om u te helpen bij deze wijzigingen, op het nummer +32 2 705 35 00 of op het email adres info@informex.be.

FAQ

Meerdere personen werken met Informex binnen mijn organisatie, hoe kan ik mijn toegang delen?

Voor veiligheidsredenen, gelieve nooit het paswoord van uw persoonlijke account te delen. Indien nodig, kan de beheerder van uw organisatie bijkomende gebruikers creëren op het Informex platform.

Ik werk met meerdere bemiddelaarsnummers, wat gaat er gebeuren?

Voor elk bemiddelaarsnummer met een toegang, zal u een eerste maal inloggen met uw bemiddelaarsnummer en paswoord. Van zodra uw email adres ingegeven is, zal het systeem uw bemiddelaarsnummer linken aan uw persoonlijke account.

Indien u actief bent met meerdere bemiddelaarsnummers, zal u enkel inloggen met uw persoonlijke account (email en paswoord) om toegang te hebben tot de verschillende accounts.

Wie werd aangesteld als beheerder binnen mijn organisatie?

Elke gebruiker van het Informex systeem logt op dit ogenblik in met een bemiddelaarsnummer en een paswoord. Er bestaat nog steeds een “master” paswoord met de administratieve volmachten. De houder van dit paswoord zal automatisch toegang hebben tot de administratieve functies, zoals het beheer van de gebruikers.

Indien u slechts één enkele gebruiker heeft binnen uw organisatie, wordt deze automatisch aangesteld als beheerder.

Indien u de beheerder wenst te wijzigen, gelieve rechtstreeks contact op te nemen met onze diensten.