Nieuwe procedure om zich te identificeren voor Winformex II

– Nieuwe procedure om zich te identificeren voor Winformex II

De beveiliging van uw gegevens en uw toegang is voor ons prioriteit.

In het kader van ons beleid om de beveiliging van de toegang tot het Informex platform te verhogen zullen we overgaan tot updates op het niveau van de gebruikersidentificatie.

De update zal in twee fases geschieden:

  • In een eerste fase zullen enkel nog verbindingen via een beveiligd identificatieportaal toegelaten worden. Dit wordt progressief geïmplementeerd voor alle gebruikers tussen 26/02/2018 en 02/03/2018. Concreet betekent dit dat u om Winformex II te gebruiken zal uitgenodigd worden om uw bemiddelaarnummer* en paswoord op een webpagina die automatisch opent in te geven. Voortaan gebeurt het inloggen op Informex servers en niet meer in het programma Winformex II op uw PC.

*uw bemiddelaarnummer is uw klantnummer bij Informex; meestal is dit uw BTW-nummer in 9 cijfers (zonder BE0).

De volledige werkwijze kan u op onderstaande video bekijken:

 

 

  • Een tweede fase zal eruit bestaan om de bemiddelaarnummers door e-mail adressen te vervangen om elke gebruiker te identificeren. Dit wordt automatisch geïmplementeerd voor alle gebruikers tussen 08/03/2018 en 14/03/2018.

Deze beveiligingsfasen zijn noodzakelijk om de nieuwe regels betreffende de toegang tot persoonlijke gegevens te kunnen implementeren, hierbij moeten we in de mogelijkheid zijn om personen te identificeren die toegang hebben tot persoonlijke gegevens.

Onze technische support is ter uwer beschikking op +32 2 705 35 00 of via  info@informex.be om u te helpen bij deze wijzigingen.