Nieuw online opleidingsplatform

– Nieuw online opleidingsplatform

Bij Informex zijn we ervan overtuigd dat het succes en de productiviteit van een onderneming voortvloeit uit de technologie en innovatie.

De technologie, de toepassingen en tools evolueren zeer snel. De gebruikers, uw werknemers, moeten tijdens hun volledige loopbaan up to date blijven. Een continu opleiding is de basis van een goed functionerende onderneming.

De tools die Informex ter beschikking stelt, zijn zeer specifieke technische toepassingen. Het is uiterst moeilijk, bijna onmogelijk, om tijdens de afwezigheid van de werknemer die gewoonlijk de Informex bestekken beheerd, snel een opleiding te vinden voor een nieuwe werknemer of om de kennis over een specifieke procedure te verbeteren of om het geheugen op te frissen.

Wij hebben hiervoor de oplossing en stellen een nieuw online opleidingsplatform ter beschikking op uw Klant Website.

U kan uw werknemers uitnodigen op het online opleidingsplatform via hun privé of professioneel email adres. De opleidingen worden gegeven onder de vorm van  verklarende video’s, quizzen en een gecertifieerde proef over het onderwerp.

Dit certificaat is belangrijk voor u. Het verzekert u als zaakvoerder van de nodige kennis van uw werknemers voor het gebruik van de Informex tools. Uw werknemer ontvangt een certificaat op naam met het bewijs van zijn vaardigheden.

Uw werknemers kunnen de opleidingen volgen waar ze zelf wensen, op een computer, een tablet of een smartphone, thuis, op kantoor of in het openbaar vervoer. Elkeen kan de opleidingen volgen aan zijn eigen ritme en op elk moment hernemen. Dit alles zonder een werkdag of meer te verliezen in een opleidingscentrum.

Deze prachtige tool op het gebied van Human Resources is beschikbaar voor slechts € 14,84 ZBTW per maand met een inschrijvingsperiode van minimum 12 maanden. Het aantal gebruikers is onbeperkt, zodat al uw werknemers de opleidingen kunnen volgen en kunnen inloggen op de kennisbasis voor specifieke vragen.

Ontdek deze nieuwe dienst en geniet van een volledig gratis toegang tot het online opleidingsplatform tot 1 december 2016.

Voor meer informatie over ons opleidingsplatform of indien u niet wenst te genieten van deze nieuwe dienst, kan u contact opnemen met onze technische dienst op het nummer 02/705.35.00 of via email info@informex.be.