Generali Belgium evolueert van 2de circuit naar Smart Expertise

– Generali Belgium evolueert van 2de circuit naar Smart Expertise

Dit is een officieel bericht van Generali Belgium.

Generali Belgium heeft een leidende rol op het vlak van markttrends dankzij haar continu zoektocht naar vernieuwing. Om steeds beter aan de verwachtingen van haar klanten en partners te voldoen, is Generali Belgium één van de eerste verzekeraars op de Belgische markt die van start gaat met de Smart Expertise procedure voor haar volledig netwerk van erkende herstellers.

De Smart Expertise werd ontwikkeld en uitgebreid getest, Deze procedure brengt aanzienlijke voordelen met zich mee, zoals het versnellen van de schadeprocedure en de vereenvoudiging van beheertaken.

De uitleg die volgt is bestemd voor de carrosserieherstellers en garagisten. 

Uw Winformex II programma werd reeds bijgewerkt tijdens de maand maart 2016 zodat u kan genieten van de voordelen van de nieuwe Smart Expertise procedure. De Smart Expertise is een evolutie van de procedure 2de circuit.

Voor de hersteller is alle informatie ter beschikking onder de vorm van een snelstartgids die u kan downloaden en afdrukken of kan raadplegen via een video die u hieronder kan terugvinden.

Informex staat tot uwer beschikking voor alle bijkomende informatie en om u zo goed mogelijk te helpen met deze nieuwe procedure.