De groep Belfius (DVV & LAP en Corona Direct) start met de Smart Expertise

– De groep Belfius (DVV & LAP en Corona Direct) start met de Smart Expertise

De groep Belfius (DVV & LAP en Corona Direct) is een innoverende maatschappij die 100% gaat voor 95% tevreden klanten. Ze is dan ook de allereerste verzekeringsmaatschappij op de belgische markt die van start gaat met de Smart Expertise procedure voor haar volledig netwerk van erkende herstellers.

De Smart Expertise procedure is de oplossing die volledig overeenstemt met de filosofie van de groep Belfius. Deze nieuwe procedure, in test sinds februari, heeft belangrijke voordelen, zoals het versnellen van de schadeprocedure (meer dan 25% winst) en de vereenvoudiging van het schadebeheer.

De uitleg die volgt is bestemd voor de carrossiers en herstellers. 

Uw Winformex II programma werd reeds bijgewerkt tijdens de maand maart 2016 zodat u kan genieten van de voordelen van de nieuwe Smart Expertise procedure. De Smart Expertise is een evolutie van de procedure 2de circuit.

Voor de hersteller is alle informatie ter beschikking onder de vorm van een snelstartgids die u kan downloaden en afdrukken en via een video hieronder ter beschikking:


Informex is, samen met de experten van de groep Belfius, te uwer beschikking voor alle bijkomende informatie en om u zo goed mogelijk te helpen met deze nieuwe procedure.